Патенти

1) Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців – Мардар М.Р., Значек Р.Р. заява 20.01.2014 Патент на корисну модель 92203 Україна, МПК (2014) А 23L 1/18 (2006.01)

Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну і рослинну добавку, яка відрізняється тим, що вона містить цільне зерно пшениці, а як рослинну добавку – горобину, за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мас. %:

цільне зерно пшениці 91,0-97,0
сіль кухонна 0,5-1,5
горобина 2,5-7,5.

2) Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців – Мардар М.Р., Значек Р.Р., заява 20.01.2014, Патент на корисну модель 92204 Україна, МПК (2014) А 23L 1/18 (2006.01)

Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну і рослинну добавку, яка відрізняється тим, що вона містить цільне зерно пшениці, а як рослинну добавку – розторопшу, за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мас. %:

цільне зерно пшениці 91,0-97,0
сіль кухонна 0,5-1,5
розторопша 2,5-7,5.

3) Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, Мардар М.Р., Значек Р.Р. заява 20.01.2014 Патент на корисну модель 92205 Україна, МПК (2014) А 23L 1/18 (2006.01)

Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну і рослинну добавку, яка відрізняється тим, що вона містить цільне зерно пшениці, а як рослинну добавку – екстракт зеленого чаю, за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мас. %:

цільне зерно пшениці ……97,0-99,0
сіль кухонна ……0,5-1,5
екстракт зеленого чаю ……0,5-1,5.

4) Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, Мардар М.Р., Значек Р.Р., заява 20.01.2014 Патент на корисну модель 92207 Україна, МПК (2014) А 23L 1/18 (2006.01)

Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну і рослинну добавку, яка відрізняється тим, що вона містить цільне зерно пшениці, а як рослинну добавку – шипшину, за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мас. %:

цільне зерно пшениці …………………………………………………………………………………………………………91,0 – 97,0
сіль кухонна …………………………………………………………………………………………………………0,5 – 1,5
шипшина …………………………………………………………………………………………………………2,5 – 7,5

5) Склад інгредієнтів для каш швидкого приготування, Мардар М.Р., Байбак Ю.П., заява 25.02.2014 Патент на корисну модель 92549 Україна, МПК (2014) А 23L 1/18 (2006.01)

Склад інгредієнтів для каші швидкого приготування, що містить зерновий компонент, якийвідрізняється тим, що додатково він містить порошок топінамбура, як зерновий компонент -екструдовану подрібнену гречку, а як підсолоджував – стевіозид, за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мас. %:

стевіозид 0,1
порошок топінамбура 4,0-6,0
екструдована подрібнена гречка 93,9-95,9.

6) Склад інгредієнтів для каш швидкого приготування, Мардар М.Р., Байбак Ю.П., заява 25.02.2014 Патент на корисну модель 92550 Україна, МПК (2014) А 23L 1/18 (2006.01)

Склад інгредієнтів для каші швидкого приготування, що містить зерновий компонент,підсолоджувач та плоди шипшини, який відрізняється тим, що додатково він містить корицю, як зерновий компонент – екструдовану подрібнену пшеницю, а як підсолоджувач -стевіозид, за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мас. %:

стевіозид 0,1
кориця 2,0
плоди шипшини 4,0-6,0
екструдована подрібнена пшениця 91,9-93,9.

7) Склад інгредієнтів для каш швидкого приготування, Мардар М.Р., Байбак Ю.П., заява 25.02.2014 Патент на корисну модель 92549 Україна, МПК (2014) А 23L 1/18 (2006.01)

Склад інгредієнтів для каші швидкого приготування, що містить зерновий компонент, який відрізняється тим, що додатково він містить порошок топінамбура, як зерновий компонент -екструдовану подрібнену гречку, а як підсолоджував – стевіозид, за наступним співвідношенням вказаних компонентів, мас. %:

стевіозид 0,1
порошок топінамбура 4,0-6,0
екструдована подрібнена гречка 93,9-95,9.